ACTIVITEITEN

NL
 

ACTIVITEITEN

Onze activiteiten voor vandaag en morgen:

Dinsdag

10.00 uur  Zelf soep maken 
13:30 uur  Wandelen
14:00 uur  Hand/nagelverzorging 


 

Woensdag 

10.00 uur   Koffie met Klets
14:00 uur   Kienen  € 1,00 per kaart
17:00 uur   4e woensdag van de maand: Dikke Mik

 UITGELICHT:

 

KRAAMPJE VAN SJEF

Elke dinsdag tussen 10.00 en 15.00 uur staat vrijwilliger Sjef Claassen met zijn kraampje in de entree. Samen met zijn helpers probeert hij op ludieke en humoristische wijze zoveel mogelijk tweedehands spulletjes te verkopen. De hele opbrengst van deze verkoop gaat naar activiteiten voor bewoners Moeraseik. Dit varieert van een mosselavond, een dag met z'n allen naar de Efteling of een kadootje op 6 december. 

Wat zijn we trots op zulke initiatieven van vrijwilligers met bewoners.

CREATIEF AAN TAAFEL
Een nieuwe activiteit die begeleid wordt door een razend enthousiaste bewoonster van Moeraseik: Joke Meerwijk samen met Marij v Bree.
Elke maandagochtend komen deze twee dames om 09.30 uur naar de gasterij boordevol ideeën en met een groot aanbod van verschillende materialen. Samen lekker bezig zijn, een kadootje maken voor jezelf of voor een ander, spullen maken voor de verkoop tijdens diverse marktjes. Maar vooral gezellig samen Aan Taafel…

Loop gerust en vrijblijvend eens binnen om een kijkje te komen nemen. En misschien wel aan te sluiten. U bent van harte welkom!

 

FITGYM

Elke vrijdagmiddag komt dhr Jos Vermeulen, beweegagoog,  naar ons toe om u op een gezellige manier zo lang mogelijk fit en mobiel te houden. U kunt vanuit een stoel mee doen. Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen. Ze starten om 15.00 uur. Voel u welkom!